Торт Без випічки. Чудовий Торт Пломбір

Духовка нам сьогодні не знадобиться. Готуватимемо торт Пломбір, без випічки.
На його приготування у мене пішло не більше 15 хвилин 😍
Обов’язково приготуйте!

Кроки
Друк
  • У каструльку насипаю 180 г цукру (1 склянка).
    Додаю 60 г кукурудзяного крохмалю (6 ст.л. без гірки).
    Перемішую віночком.
    Розбиваю 3 яйця.
    І добре перемішую до однорідності.
    Поступово невеликими порціями вливаю 700 мл молока. У мене молоко холодне, прямо з холодильника.
    Добре перемішую та ставлю каструлю на плиту.
  • Варю крем на середньому або маленькому вогні до загустіння.
    Весь час помішую крем під час варіння, щоб він вийшов без грудочок і не підгорів.
    Нам потрібно дочекатися, коли крем почне булькати. Зменште нагрівання до найменшого. І з моменту закипання я варю крем ще приблизно півхвилини, щоб у готовому кремі не було крохмального присмаку.
  • Знімаю з вогню і перекладаю в миску, щоб крем швидше охолонув.
    Крем охолонув. Ось такий, досить густий має вийти.
    Але не дивлячись на те, що густий, подивіться, у нього все одно ніжна і гладка консистенція.
  • Тепер у миску кладу 160 г вершкового масла кімнатної температури та збиваю його міксером до пишності.
    Невеликими порціями додаю в масло заварний крем.
    І продовжую збивати до однорідності.
    Наприкінці додаю в крем чайну ложечку ванільного екстракту для аромату.
  • Форму застилаю харчовою плівкою або ацетатною плівкою.
    Викладаю половину печива.
    І на печиво викладаю весь крем.
  • Розрівнюю поверхню торта.
    І постукаю формою, щоб крем добре заповнив усі порожнечі.
  • Зверху викладаю 6 штучок печива, що залишилися. Для десертів без випічки я люблю використовувати печиво зі смаком топленого молока.
  • Накриваю торт целофановим пакетом і забираю в холодильник на 4 години, а можна на ніч.
    Перевертаю торт на дошку чи блюдо.
  • І нарізаю на порційні шматочки.
    Смак цього торта просто приголомшливий!
    Тільки уявіть: ніжний, що тане в роті заварний крем зі смаком Пломбіру і м’яке просочене кремом печиво – напрочуд смачне поєднання.
  • І найголовніше, що приготувати цей божественний десерт – простіше простого та продукти завжди є на вашій кухні! У крем можна додати шматочки фруктів: банани та консервовані персики просто ідеально доповнять смак, хоча і без фруктів десерт дуже смачний.
  • Обов’язково приготуйте.
    Ставте ЛАЙК, якщо вам сподобався рецепт Десерту і поділіться рецептом із друзями у соцмережах ☺
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: