Смажені крабові палички, кальмари та норі

Всі ми любимо пожувати щось смачне під час перегляду цікавого фільму. Тому сьогодні хочу поділитися ідеями трьох цікавих закусок під фільм і не лише під фільм, а просто для посиденьок із друзями.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • Перша закуска крабові палички із сиром у фритюрі.
    Спочатку замішуємо кляр на основі з яйця, соєвого соусу та борошна.
    Щоб закуска була хрумкою змішаємо панірувальні сухарі з копченою паприкою.
    Сир нарізаємо брусочками довгою як крабова паличка, завтовшки 1х1 см.
    Крабові палички розгортаємо.
    Потім загортаємо брусочки сиру в крабові палички. Можна, звичайно, не морочитися, а просто посмажити крабові палиці в клярі.
    Підготовлені палички обволікаємо в кляр, потім у панірувальні сухарі.
  • Смажимо в добре розігрітій рослинній олії до золотистої скоринки.
    Подаємо з улюбленими соусами.
  • Наступна закуска кільця кальмара у клярі.
    Тушку кальмара заливаємо окропом, щоб потім можна було легко почистити від плівок.
    Очищений кальмар нарізаємо кільцями.
    Щоб кільця були смачнішими, маринуємо їх у соєвому соусі з копченою паприкою та чорним перцем.
    Поки вони маринуються готуємо кляр.
    Для цього замішуємо борошно, крохмаль, розпушувач, сіль. Додаємо воду та замішуємо кляр.
    Підготовлені кільця опускаємо в кляр і смажимо у великій кількості олії до золотистої скоринки.
  • Готові кільця кальмара при подачі посипаємо копченою паприкою та кунжутом. Подаємо із соусом теріяки.
  • Наступна закуска дуже незвична, саме смажений адигейський сир у листах норі.
    Спочатку готуємо кляр – змішуємо борошно, сіль, мелений коріандр та чорний перець.
    Додаємо воду та замішуємо до однорідності. Залишаємо убік і готуємо сир.
    Нарізаємо його шириною приблизно 2х4 см та товщиною 1 см.
    Листи норі нарізаємо на довгі смужки шириною 1 див.
    Щоб норі можна було обернути сир, змочуємо пару секунд у воді.
    Загортаємо середину сиру в норі.
  • Смажити таку закуску на сковороді.
    Сир обмочуємо в кляр з двох сторін і обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості рослинної олії до золотистої скориночки.
    Подавати таку закуску із соєвим соусом.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: