Приготування свинячої рульки в духовці зазвичай починається з маринування, тому вам доведеться виділити не одну годину на готування цієї страви.
Інгредієнти
Порції: –+
- для рецепту
- рулька свиняча 1 шт
- для маринаду
- сіль 3 ч.л.
- рослинна олія 30 мл
- оцет 9% 20 мл
- свіжомелений перець 2 ч.л.
- для глазурі
- мед 2 ст.л.
- гірчиці 1 ст.л.
- соєвий соус 3 ст.л.
Кроки
-
Рульку помити, ретельно пошкребти шкіру ножем (має бути чистою і гладкою). Маринад: Змішати сіль, оцет, олію та мелений перець. Уздовж кістки рульки зробити проколи ножем. Змастити рульку маринадом. Залити маринад у проколи. Загорнути рульку в пергаментний папір, а потім у фольгу (3 шари). Прибрати у холодильник мінімум на 4 години. Відправляємо випікатися за температури 175-180 градусів на 4 години. Приготуємо глазур: Змішати мед, соєвий соус та гірчицю. За 30 хвилин до готовності дістати рульку з духовки. Злити більшу частину бульйону, що утворився. Змастити рульку глазур’ю. Відправити випікатися. Запечена свиняча рулька в духовці готова! Смачного!