Запечена свиняча рулька в духовці

Приготування свинячої рульки в духовці зазвичай починається з маринування, тому вам доведеться виділити не одну годину на готування цієї страви.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Рульку помити, ретельно пошкребти шкіру ножем (має бути чистою і гладкою). Маринад: Змішати сіль, оцет, олію та мелений перець. Уздовж кістки рульки зробити проколи ножем. Змастити рульку маринадом. Залити маринад у проколи. Загорнути рульку в пергаментний папір, а потім у фольгу (3 шари). Прибрати у холодильник мінімум на 4 години. Відправляємо випікатися за температури 175-180 градусів на 4 години. Приготуємо глазур: Змішати мед, соєвий соус та гірчицю. За 30 хвилин до готовності дістати рульку з духовки. Злити більшу частину бульйону, що утворився. Змастити рульку глазур’ю. Відправити випікатися. Запечена свиняча рулька в духовці готова! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: