Інгредієнти
Порції: –+
- Для основної страви
- Апельсин 1 шт
- печінка куряча 300 гр
- перець болгарський 2 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- горілка 50 гр
- сіль за смаком
- Перець за смаком
Кроки
-
З апельсина знімаємо цедру терткою і на якийсь час відставляємо вбік. Печінку миємо, розрізаємо навпіл. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Перець миємо, очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. У мультиварку наливаємо масло, розігріваємо, викладаємо печінку і смажимо в режимі “Мій рецепт”, температура 160 градусів, час обсмажування – 10 хв. Після – виймаємо печінку з мультиварки та відставляємо убік, мультиварку промиваємо. Знову встановлюємо режим “Мій рецепт”, 160 градусів, 20 хв. Наливаємо знову трохи олії в мультиварку, викладаємо цибулю та солодкий перець і обсмажуємо 10 хв. Після цього додаємо цедру апельсина, видавлюємо апельсиновий сік, повертаємо печінку в чашу мультиварки, солимо і перчимо до смаку. Вливаємо горілку. Тушимо до закінчення програми.