Печеня з печінки

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • З апельсина знімаємо цедру терткою і на якийсь час відставляємо вбік. Печінку миємо, розрізаємо навпіл. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Перець миємо, очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. У мультиварку наливаємо масло, розігріваємо, викладаємо печінку і смажимо в режимі “Мій рецепт”, температура 160 градусів, час обсмажування – 10 хв. Після – виймаємо печінку з мультиварки та відставляємо убік, мультиварку промиваємо. Знову встановлюємо режим “Мій рецепт”, 160 градусів, 20 хв. Наливаємо знову трохи олії в мультиварку, викладаємо цибулю та солодкий перець і обсмажуємо 10 хв. Після цього додаємо цедру апельсина, видавлюємо апельсиновий сік, повертаємо печінку в чашу мультиварки, солимо і перчимо до смаку. Вливаємо горілку. Тушимо до закінчення програми.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: