Курячі стегна з часником

Смачна, ароматна і не складна в приготуванні друга страва.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Курячі стегна (можна курячі стегенця) посолити і поперчити. Можна додати улюблених спецій (мелені куркума, паприка тощо). Стегна натерти і відставити на 15-20 хвилин, щоб вони злегка промаринувалися.
  • Викласти на розігріту сковороду. Обсмажити їх до рум’яної скоринки з одного боку, перевернути та додати мілілітрів 100-150 води. Накрити кришкою та гасити 20-25 хвилин.
  • Часник подрібнити будь-яким зручним способом і за 10 хвилин до закінчення приготування кожне стегно посипати часником.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: