Смачна, ароматна і не складна в приготуванні друга страва.
Інгредієнти
Порції: –+
- стегно куряче 4 шт
- часник 2-3 зубчик
- спеції за смаком
- сіль за смаком
Кроки
-
Курячі стегна (можна курячі стегенця) посолити і поперчити. Можна додати улюблених спецій (мелені куркума, паприка тощо). Стегна натерти і відставити на 15-20 хвилин, щоб вони злегка промаринувалися.
-
Викласти на розігріту сковороду. Обсмажити їх до рум’яної скоринки з одного боку, перевернути та додати мілілітрів 100-150 води. Накрити кришкою та гасити 20-25 хвилин.
-
Часник подрібнити будь-яким зручним способом і за 10 хвилин до закінчення приготування кожне стегно посипати часником.