Піца серце на день святого Валентина

Незабаром 14 лютого і це означає, що настав час подумати про святкову вечерю. Це дешевше і смачніше за привізну їжу, а головне приготовлене з любов’ю.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Готуємо опару – наливаємо в ємність теплу воду, насипаємо цукор і дріжджі.
    Опару перемішуємо і залишаємо на 10-20 хвилин, щоби піднялася.
    Після того як опара готова, приступаємо до замісу тіста.
    Просіюємо борошно.
    Додаємо сіль та вливаємо опару. Потім рослинне масло.
    Замішуємо тісто. Воно має бути м’яким та еластичним.
    Тісто накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1-1,5 години.
  • Тим часом підготуємо начинку.
    Нарізаємо болгарський перець, маслини, помідори, червону цибулю.
    Начинка може бути будь-якою. Все залежить від бюджету та фантазії.
  • Тісто ділимо на 2 частини.
    Скочуємо в кульку, а потім формуємо піцу у вигляді серця.
    Отримане серце змащуємо томатним соусом та відправляємо в духовку на 5 хвилин.
  • На підсушений корж викладаємо начинку.
    Відправляємо в духовку на 10 хвилин за температури 250 град.
    Готову піцу можна посипати базиліком і збризкати оливковою олією.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: