Тушковані курячі шлунки

Дуже смачні тушковані курячі шлунки з морквою та цибулею.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Курячі шлуночки добре вимити, розрізати на 2-3 частини.
  • Обсмажити на сковороді кілька хвилин.
  • Перекласти в казанок чи каструлю з товстим дном. Додати 100-200 мл води, накрити кришкою і тушкувати помішуючи близько 30 хвилин.
  • Коріння почистити і нарізати великою соломкою.
  • Їх також можна злегка обсмажити та додати до шлунків.
  • Цибулю нарізати півкільцями і можна також обсмажити.
  • Додати в каструлю за 10 хвилин до закінчення приготування. Посолити на смак і поперчити, можна додати улюблених спецій. Перемішати, накрити кришкою, згасити 10-15 хвилин до готовності курячих шлуночків.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: