Хліб з цільнозерновим борошном

Кроки
Друк
  • У теплій воді розчинити дріжджі та цукор. Дати дріжджам “ожити” протягом 15 хвилин. Додати пшеничне борошно і сіль, перемішати. Потім, поступово додаючи цільнозернове борошно, замісити м’яке тісто. Влити рослинну олію і вимішувати ще 10 хвилин. Тісто перекласти в глибоку миску і залишити підніматися під рушником в теплому місці на 1,5 години. Потім тісто обім’яти, розділити на 2 частини та скачати кулі. Викласти на лист, застелений пергаментом, присипати кукурудзяним борошном (за бажанням). Залишити в теплому місці на вистоювання на 40-60 хвилин до збільшення обсягом в 2-2,5 рази. Випікати в наперед розігрітій духовці до 200С перші 20 хвилин з парою. Наступні 15-20 хвилин без пари. Остудити хліб на ґратах під рушником.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: