Тушкована капуста з м’ясом

Проста та смачна страва, яку не складно приготувати.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • М’ясо (краще не зовсім пісна свинина, м’якоть або з кісточкою) нарізати невеликими шматочками і обсмажити на сковороді.
  • Викласти в казанок чи каструлю з товстим дном. Обов’язково посолити на смак і поперчити. Додати мл 150-200 води, накрити кришкою і помішуючи тушкувати 20-30 хвилин.
  • Білокочанну капусту нарізати, моркву почистити і потерти на дрібній терці. Перекласти в каструлю. Посолити на смак і поперчити.
  • У великій чашці або піалі 200 мл води розчинити до однорідного стану 2-3 ложки томатного соусу або томатної пасти.
  • Вилити в каструлю, перемішати та тушкувати до готовності ще 20-30 хвилин. Накрити кришкою та обов’язково помішувати.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: