Проста та смачна страва, яку не складно приготувати.
Інгредієнти
Порції: –+
- М’ясо 400 г
- капуста білокочанна 500 г
- морква 1 шт
- томатний соус 2-3 ст.л.
- спеції до смаку
- сіль до смаку
Кроки
-
М’ясо (краще не зовсім пісна свинина, м’якоть або з кісточкою) нарізати невеликими шматочками і обсмажити на сковороді.
-
Викласти в казанок чи каструлю з товстим дном. Обов’язково посолити на смак і поперчити. Додати мл 150-200 води, накрити кришкою і помішуючи тушкувати 20-30 хвилин.
-
Білокочанну капусту нарізати, моркву почистити і потерти на дрібній терці. Перекласти в каструлю. Посолити на смак і поперчити.
-
У великій чашці або піалі 200 мл води розчинити до однорідного стану 2-3 ложки томатного соусу або томатної пасти.
-
Вилити в каструлю, перемішати та тушкувати до готовності ще 20-30 хвилин. Накрити кришкою та обов’язково помішувати.