Оладки із креветок на сковороді (іспанські рецепти)

Оладки з креветок – це справжні ласощі! Інгредієнти найпростіші! Оладки виходять хрумкі по краях і м’які всередині! Що приготувати з креветок швидко та смачно? Однозначно ці смачні оладки ! 😊

Кроки
Друк
  • 1. Беремо 150 г креветок, очищаємо від панцирів і дрібно нарізаємо до стану “фаршу”.
    2. Нарізаємо дуже дрібно маленьку цибулину або підлогу цибулини.
    3. Дрібно нарізаємо зелень кропу або петрушки (за смаком).
    4. Вливаємо в ємність мінеральну воду і додаємо сіль. Перемішуємо.
  • 5. Невеликими порціями всипаємо борошно і перемішуємо дуже ретельно, щоб вийшла однорідна маса. Маса буде рідка.

    6. Відправляємо в масу нарізані креветки, цибулю та зелень. Перемішуємо, щоб змішалися всі інгредієнти.

    7. На плиті розігріваємо сковороду, додаємо соняшникову та оливкову олію. За допомогою великої ложки або половника беремо трохи маси і формуємо невеликі оладки. Вони мають бути плоскими. Смажимо з двох боків до золотистої скоринки.

    8. Перекладаємо на серветки, щоб забрати зайвий жир. Подаємо до столу гарячими.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: