Сирний пиріг без борошна з лаваша

У мене для вас чергова смачна страва. Красивий, смачний та легкий у приготуванні пиріг. Поєднання продуктів – родзинки, горіхи та мак. Солодкий родзинки, хрумкі горішки і звичайно ж зерна маку, роблять будь-яку випічку просто чудовою.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • 1. Родзинки заливаю теплою водою, щоб вони злегка розм’якли, горіхи подрібнюю, але не дрібно.

    2. У глибокій мисці змішую сир, яйця, коричневий цукор, сіль, ваніль, все добре перемішую виделкою до однорідності.

    3. Сирну масу поділяю на три рівні частини та розкладаю по трьох салатниках.

    4. У перший салатник кладу горіхи, у другий – родзинки, і в третій – мак, перемішую вміст кожного салатника.

    5. Лаваш нарізаю на кола діаметром 16 см за допомогою тарілки.

    6. Беру кондитерське кільце, дно формую з невеликого шматочка фольги, а усередину кладу підготовлений круглий лист пергаменту діаметром 16 см, щоб пиріг не чіплявся до фольги в процесі випікання.

    7. Боки форми змащу рослинною олією.

    8. Збираю пиріг: на дно кладу перший лист лаваша, зверху наношу сирну начинку з горіхами і рівномірно розподіляю. Кладу наступний лист лаваша змащу начинкою з маку, далі кладу третій лист лаваша і на нього викладаю останню начинку з сиру та родзинок. Накриваю пиріг останнім листом лаваша та змащую сметаною.

    9. Випікаю за температури 180С, 30 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: