Всім привіт, друзі! Сьогодні ми з вами готуватимемо красивий і дуже простий торт медове серце. Торт, як я сказала вище, дуже простий у приготуванні, але при цьому ароматний і красивий.
Інгредієнти
- Тісто
- борошно 200 гр.
- мед 50 гр.
- вершкове масло 50 гр.
- цукор 70 гр.
- куряче яйце 1 шт.
- соди 4 гр.
- барвник харчовий
- Кремові
- Сир кисломолочний 500 гр.
- вершки 33% 100 гр.
- цукрова пудра 40 гр.
- Ягоди
Кроки
-
1) У посуді з товстим дном змішуємо цукор, вершкове масло та мед. Ставимо на вогонь і нагріваємо на невеликому вогні до повного розчинення цукру.
2) Додаю соду і добре розмішую. Мед і сода, вступають у реакцію і в результаті маса починає пінитися.
3) Тепер додаємо барвник. Додаємо яйце і добре перемішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно гаряче, тому замішую лопаткою. У результаті ось таке еластичне та дуже м’яке тісто вийшло. Забираємо в контейнер або харчову плівку і залишаємо на 1-2 години.
4) Готуємо начинку. Проварю ягоди до м’якості, можна додати трохи цукру. Даємо охолонути суміші. Замість ягід можна використовувати джем або варення.
5) Розкочую тісто, і вирізаю по трафарету за допомогою ножа, у мене підучилося 6 коржів, цього вистачить на 2 торти. Випікаємо за 180 градусів 5 – 7 хвилин.
6) Готуємо крем. Змішаємо кисломолочний сир, холодні вершки 33%, цукрову пудру. Змішуємо до стійких піків, крем виходить повітряний та його зручно відсадити на коржі. Перекладаємо у пакет. Я користуватимуся насадкою круглою, але це зовсім не обов’язково.
7) Збираємо торт. На корж відсаджуємо крем, спочатку по краю, а потім і в серединці, потім викладаємо начинку з ягодою, зверху другий корж знову відсаджуємо крем, ягоди, корж, крем. Другий зберемо трохи по-іншому, корж, розподіляємо крем, ягоди, корж, крем, ягоди, корж та обмазуємо кремом. Даємо постояти буквально 1-2 години в холодильнику. Прикрашаємо за бажанням.
Смачного.