Просте та смачне блюдо. Можна подавати як самостійно, так і з гарніром.
Інгредієнти
- серця курячі 500 г
- перець болгарський 2 шт
- помідор 2 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- часник 3 зубчика
- зелень
- сіль
- Перець
- олія для смаження
Кроки
-
З курячих сердець зрізати жир, ретельно їх промити.
Цибулю нарізати півкільцями. Перець нарізати великими кубиками.
Помідори ошпарити окропом і зняти шкірку, нарізати кубиками.
Обсмажити цибулю, додати перець, смажити до м’якості перцю, приблизно 7-10 хвилин.
Обсмажену цибулю з перцем прибрати зі сковороди. На тій же сковороді обсмажити серця.
Додати порізані помідори. Посолити та поперчити до смаку. Тушкувати під кришкою на середньому вогні хвилин 40. Якщо рідина випарувалася, можна додати трохи води.
Повернути в сковороду обсмажену цибулю з перцем і тушкувати ще 15-20 хвилин.
Додати подрібнений часник та зелень, перемішати, прогріти хвилину.
Смачного!