Тушкована картопля з капустою

Дуже смачна, не дорога і швидка у приготуванні друга страва.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками.
  • Перекласти в киплячу воду. Накрити кришкою та тушкувати помішуючи 8-10 хвилин.
  • За цей час порізати капусту та потерти на дрібній тертці моркву.
  • Додати їх до картоплі. Посолити на смак і поперчити. Можна додати улюблені спеції. Тушкувати помішуючи до готовності, це приблизно 10-12 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: