З такою закускою будь-які посиденьки з друзями будуть ще цікавішими.
Смажені сирні палички, з хрусткою скоринкою зовні з солодким соусом просто смакота.
Інгредієнти
Порції: –+
- моцарелла 200 г
- яйця 2 шт
- борошно пшеничне 5 ст.л.
- сухарі паніровочні 100 г
- олія для смаження 200 мл
Кроки
-
Нарізаємо моцареллу на брусочки розміром приблизно 1х1 см.
-
У ємність розбиваємо 2 яйця і добре збиваємо.
Беремо ще 2 ємності – в одну насипаємо борошно, в другу панірувальні сухарі.
Кожен брусочок моцарели добре обвалюємо спочатку в яйці, потім у борошні. -
Потім знову в яйці і в борошні, так краще схопитися паніровка і сир не витікає при обсмажуванні.
Після борошна обвалюємо ще раз в яйці і потім добре обвалюємо в панірувальних сухарях. -
У сотейнику добре розігріваємо олію і відправляємо туди палички. Смажимо до золотистого кольору.
Подаємо сирні палички з солодким соусом (малиновим, журавлинним, брусничним).
Смачного!