Ніжний та розсипчастий кекс.
Смак апельсину.
Інгредієнти
- Тісто
- Кефір 1 стакан
- манна крупа 1 стакан
- цукор ½ стакан
- рослинна олія ½ стакан
- борошно 1 стакан
- родзинки ½ стакана
- розпушувач тіста 1 ч.л.
- цедра апельсина 1 ч.л.
- цукрова пудра 1 стакан
- сік апельсиновий 2 ст.л.
Кроки
-
З’єднати в мисці кефір, манку, цукор, рослинне масло борошно, розпушувач. Змішати лопаткою. Додати родзинки і викласти у форму діаметром 20 см. Коли кекс охолоне трохи, полити його помадкою (змішати пудру і сік) Зверху посипати гарбузовим насінням.