"Наполеон" швидкі слойки на Кефірі

Не можу не поділитися з вами рецептом шалено смачного печива!
Готуватимемо домашні слойки на кефірі “Наполеон”!
Продукти знадобляться найпростіші і завжди знайдуться у вас вдома.
Друзі, якщо вам сподобалося відео, напишіть будь ласка у коментарях: “Хочу Наполеон!” 😍

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Швидко замішую тісто і збираю у кулю.
    Довго місити не треба.
    Загортаю в харчову плівку і забираю на годину в холодильник.
  • Готую Начинку :
    Просіюю 120 г борошна.
    Додаю 100 г цукру.
    10 г ванільного цукру.
    Натираю 150 г вершкового масла|мастила|.
    Все перетираю в дрібну крихту руками.
    І прибираю у холодильник.
  • Поділяю тісто на 6 рівних частин.
    Розкочую кожну частину товщиною приблизно 1,5 мм (трохи підпилюю борошном).
    Тісто приголомшливе, еластичне, тонке, працювати з ним одне задоволення.
  • На пергамент кладу пласт тесту.
    Начинку (кришку) візуально поділяю на 5 рівних частин.
    Посипаю тісто однією п'ятою частиною крихти.
  • Накриваю наступним розкоченим пластом тіста.
  • Таким чином, чергують шари.
    Останній пласт тіста розкочую трохи ширше, ніж попередні.
    Накриваю останнім шаром тіста.
    Повертаю краї пирога вниз – надаю прямокутну форму.
    Нарізаю на шарування за допомогою гострого ножа.
  • Випікаю при температурі 180ºC близько 40-45 хвилин до золотистого кольору. Час та температуру випічки даю орієнтовно.
  • Ви тільки подивіться, що це не просто домашня випічка, це шедевр! Швидко, просто і смачно! Обов'язково приготуйте, за вуха не відтягнеш, гарантую!
  • А вам сподобалися слойки? Напишіть у коментарях.
    Дякую вам за лайки та теплі слова, ваша підтримка дуже важлива для мене 🤗😘
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: