Гречаний суп із м’ясом

Густий, наваристий гречаний суп з м’ясом. Дуже смачний.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • М’ясо нарізати маленькими шматочками і обсмажити на сковороді до рум’яного стану. Перекласти в каструлю з водою та нехай м’ясо вариться 15-20 хвилин.
  • Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками. Додати картопля в бульйон.
  • Для засмаження: цибуля та морква. Їх почистити, цибулю дрібно порізати, моркву потерти на дрібній терці. На сковороді обсмажити цибулю до рум’яного стану, додати моркву і обсмажити всі разом 2-3 хвилини.
  • Гречку добре промити.
  • У гречаний суп можна додати трохи болгарського перцю. Його нарізати невеликою соломкою.
  • Все додати в каструлю хвилин через 8-10 після додавання картоплі. Посолити на смак і можна додати лавровий лист. Варити до повної готовності всіх інгредієнтів – 10-12 хвилин. Наприкінці приготування порізати зелень (кріп, петрушка). Її можна додати в киплячий суп або вже в тарілку.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: