Японські онігірі з консервованим тунцем

Якщо ви ще не куштували таку страву з рису, то рекомендую хоч раз приготувати. Рецепт дуже простий.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Консервований тунець пересипаємо в ємність і додаємо трохи майонезу для соковитості.
  • Руки змочуємо водою.
    Беремо трохи рису і кладемо всередину тунець, стискаємо та формуємо трикутник.
  • Беремо лист норі та нарізаємо на смужки.
    Прикрашаємо онігірі як душа бажає.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: