Дуже смачний і нескладний у приготуванні салат з курячою печінкою та морквою “по-корейськи”
Інгредієнти
Порції: –+
- печінка куряча 400 г
- куряче яйце 4 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- кукурудзи 1 шт
- морква 200 г
- майонез 70 г
Кроки
-
Печінку добре промити та відварити до готовності. Воду обов’язково підсолити і в каструлю можна додати трохи цибулі, моркву та перець горошком. Після приготування – остудити.
-
Яйця також відварити в круту та остудити.
-
Курячу печінку та яйця порізати не великою соломкою.
-
Цибулю порізати дрібно.
-
З консервованої кукурудзи злити рідину. Скласти все у зручну ємність. Додати моркву по-корейськи, добре перемішати.
-
Перед подачею заправити майонезом.