Салат з курячою печінкою

Дуже смачний і нескладний у приготуванні салат з курячою печінкою та морквою “по-корейськи”

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Печінку добре промити та відварити до готовності. Воду обов’язково підсолити і в каструлю можна додати трохи цибулі, моркву та перець горошком. Після приготування – остудити.
  • Яйця також відварити в круту та остудити.
  • Курячу печінку та яйця порізати не великою соломкою.
  • Цибулю порізати дрібно.
  • З консервованої кукурудзи злити рідину. Скласти все у зручну ємність. Додати моркву по-корейськи, добре перемішати.
  • Перед подачею заправити майонезом.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: