Млинці "Ажурні (3 склянки)"

Дуже давно натрапила на цей рецепт на Кукпаді (автор Ніна) і всі ніяк не доходили руки. І ось, нарешті я до них дісталася і була дуже приємно вражена результатом. Я дуже люблю млинці (можна сказати, справжня фанатка), і є у мене, напевно, 3 або 4 улюблені рецепти, якими я регулярно користуюся. І ось з’явився ще один. Млинці вийшли тоненькі, дуже ажурні та з приємним молочним смаком. Загалом, автору величезне Спасибі!

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Яйця змішати із сіллю та цукром, додати кефір, перемішати віночком. Поступово ввести борошно з содою, ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Молоко довести до кипіння, ввести тонким струмком, помішуючи. Додати олію, перемішати. Сковороду змастити рослинним, добре розігріти (у мене 7 із 9) і випікати млинці. Я змащу сковороду тільки під перший млинець. Автор вказує, що можна випікати взагалі без олії на антипригарній сковороді. За бажанням, готові млинці можна змащувати вершковим маслом.
  • Ось такі вони виходять ажурні.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: