Салат оселедець під шубою

Салат, який став легендою. Класичний рецепт приготування з оцтом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Картопля, буряк та моркву відварити до готовності та остудити.
  • Оселедець обробити, промити, зняти шкіру і обробити на філе. Нарізати невеликими шматочками.
  • Цибулю порізати дрібно.
  • Овочі почистити. На великій тертці потерти картоплю. Це перший шар. Його розрівняти та злегка ущільнити.
  • Наступний шар – оселедець і зверху цибуля. Їх також розрівняти і полити оцтом та олією. Злегка змастити майонезом.
  • Останні два шари – терті морква та буряк. Їх також розрівняти, злегка ущільнити та добре змастити майонезом.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: