Хрусткі цибулинні кільця з сиром у фритюрі

Хрумкі цибулинні кільця з сиром – одна з найсмачніших закусок для посиденьок з друзями.

Кроки
Друк
  • Твердий сир нарізаємо тонкими смужками.
    Великий лук нарізаємо кільцями шириною близько 1 см.
  • Кільця розбираємо та складаємо через одне.
    Між кільцями цибулі вкладаємо сир.
  • Готуємо кляр: беремо 2 яйця, розбиваємо їх у ємність і добре збиваємо.
    Для панування як експеримент взяли кукурудзяні палички. Розламуємо їх у крихту.
    У третю ємність висипаємо борошно.
  • Цибулинні кільця обмочуємо в яйце, потім у борошні, повторюємо так ще раз.
    Потім у яйці та в паніруванні.
  • Обсмажуємо цибульні кільця у великій кількості розігрітої олії до золотистого кольору.
    Цибулеві кільця в такій паніровці вийшли дуже смачними і хрусткими.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: